SenMi goes to Hollywood

Поздрав свима који који редовно пратите или пак случајно набасате на СенМи блог! Хтела сам да започнем овај поста са објашњењем зашто и колико ја волим природне сапуне. Волим да читам и пишем о њима, да их правим, гледм, миришем, употребљавам. Редовно пратим преко 20 сапунских блогова. И заправо ја уоопште не могу да објасним зашто ја толико волим природне ручно рађене сапуне. Али једна ствар је кристално јасна: од када сам сама направила прву туру, нисам могла виште да престанем. Неко би то назвао мојим креативним аутлетом. Лично, сматрам то мојим хобијем и начином опуштања кроз учење. Неко воли да кува и прави колаче, неко да шије. Ја ето, волим да правим сапуне, иако то није толико уобичајено.

Глобална сапунџијска заједница је једно сјајно место за размену идеја. До сада заиста нисам наишла ни на какву сујету и страх. Људи размењују искуства, идеје, рецепте, и саме производе. Радује ме што живимо у времену где су информације доступне свима који су отворени за нова сазнања. Један од сјајних начина за комуникацију (намерно кажем комуникацију а не презентацију) вашег хобија јесте Youtube. Већ скоро три године пратим канале неколико сапунџија чији ми се рад допада. Невоероватно је колико ови кратки видео описи могу да приближе људима оно што радите. Такође пратим и рецензије. Занимљиво ми је да чујем туђа искуства и утиске о нечему, а да то није реклама. А могу боље и да видим сапуне. Бутере. Пилинге. Сапуне. Досадићу и Богу и људима...

Елем, ја толико волим сапуне, да их купујем и од других људи. Стварно. Волим да подржавам small artists & crafts. И то радим без икакве скривене намере. Не знам зашто већина људи претежно увек реагује у стилу 'аха, па да, она то ради да краде туђе идеје'?! Ако ви тако мислите полазећи од себе, не значи да смо сви такви. Нииједан СенМи сапун не личи ни на шта што сам негде другде купила нити видела. Уосталом, у то ме и јесте поента - биди свој и различит. И у томе остати доследан.

Постоји неколико сапунџија чији ми се рад толико допада, да сам се одлучила за међународну наруџбину. Пошто сам била веома задовољна производима али и услугом, одлучила сам да одвојим мало времена да нешто о томе и кажем. Ово неће бити у писаном облику, већ на филму!


Дакле, свечано објављујем да је у септембру отворен СенМи тв канал на Јутјубу. Позивам вас све да пртите СенМи канал, јер ће то бити место где ћу објављивати моје утиске о другим производима (на енглеском) и видео туторијале all about soap на српском. Тако да, ако вас занима које сировине користим, како правим сапуне и генерално, све о сапунима и около њих, пријајавите са као гледалац канала.
Свечано најављујем да ћу организовати и наградне игре када број гледалаца достигне 30, 50 и 100! Ове наградне игре биће world wide тако да није битно где станујете на планети да бисте учествовали. Ако нисте пробали СенМи сапуне до сада, ево прилике!


Живели!

2 коментара

  1. Predivna vest :)))! Retko gledam TV, ali znam da ću sada imati na Youtube seriju koju ću redovno i rado pratiti :D.
    Želim ti puno uspeha :)))

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala na podrsci Lenka! Puno pozdrava i sve najbolje!

    ОдговориИзбриши