О блогу

Добродошли на СенМи блог, веб кућицу посвећену креативним сапунима и свим малим стварима које живот значе.

О садржају блога

Моја велика пасија је прављење сапуна хладним процесом о којима најрадије и пишем. Сматрам да сваки сапун може бити право мало уметнично дело, медијум који спаја дизајн, природу, машту и занат. Поред сапуна, волим да правим и друге препарате за негу тела, стално истражујући добробити нових састојака. Сваки пост о сапунима је зачињен са понеком личном нотом, јер је овај хоби саставни део мог живота. Трудим се да објављујем и информативно-едуктативне текстове са понеким рецептом, објашњењем и представљањем одређеног састојка које користим у справљању СенМи производа. Постови са топ листом књига су сада већ постали традиционални, јер изгледа да сте и ви већином библиофили баш као што сам и ja. С обзиром да је пост 10 Најчешћих заблуда о Холандији доживео велики одјек, у плану ми је још пар забавних текстова о Lost in Тranslation догодовштинама.

О СенМи сапунима

Моји сапуни били су звезде одабраних српских штампаних медија и веб портала у више наврата.
Ево пар линкова уколико желите да сазнате више, а комплетан медијски портфолио можете наћи на званичној СенМи Фејсбук страници.

Plezir magazin (фебруар 2016)
Plezir magazin (јануар 2015)
Moj neseser (август 2014)
Budi lepa (август 2014)
Iva did it. (март 2013)

Често ми пишете утиске о производима које сте пробали, и поносна сам што су СенМи сапуни стигли на све континенте! Колаж личних импресија, можете наћи на страници Утисци.

Сврха блога

СенМи блог је лични и као такав није рекламног карактера, те стога не прихватам никакве рекламе нити промотивне производе. Бесплатне производе и узорке за рецензије не шаљем, осим уколико вас ја лично прва не контактирам.

Коментарисање

СенМи блог је отворено место за пријатељску комуникацију и размену мишљења. Сваки пост могуће је коментарисати до две недеље од објављивања. Након тога, коментари ће бити проверавани. Ово радим само због тога да ми случајно не би промакла нека порука и како бих успела свима да одговорим.
Молим вас да се суздржите од грубих коментара, вређањам неприкладних провокација и псовки. Овакви коментари биће моментално уклоњени.


Преузимање садржаја

Сваки текст објављен на СенМи блогу је ауторског карактера и забрањено је делимично, или преузимање у целости без моје изричите дозволе. Уколико преузмете део текста, минимум пристојности налаже да наведете повратни линк. У случају преузимања фотографија, навођење линка и ауторства су апсолутно законски обавезни.

Контакт

Уколико имате неко питање, пре него што ми пишете, молим вас да посетите страницу Најчешће постављана питања. Мејлови личне природе биће моментално брисани. Уколико вас занима процес прављења сапуна, молим вас прво прочитајте серију чланака коју сам написала на ту тему.

ksenija (at) senmisoaps (dot) com


Предлози за сарадњу

За мене један од најбољих резултата ове петогодишње авантуре у блогосфери јесте стечена могућност да упознам заиста велики број дивних људи. Сусрет са читаоцимa СенМи блога ме увек изнова обрадује. Иако тренутно не живим у Србији, увек ме можете конактирати путем мејла, уколико имате неку занимљиву идеју.