Обавештење

Услед непредвиђене ситуације личне природе, наредних пар месеци СенМи радионица пролазиће кроз значајне промене. У наредном периоду нећемо бити у могућности да примамо поруџбине. Унапред се извињавамо свима који су намеравали да наруче наше производе. Надам се да ће се ситуација стабилизовати до маја месеца, а очекујемо и значајна побољшања (веб страница, редизајнирање изгледа сапуна, нови рецепти). Производња није баш замрла, али смо ушли у експерименталну фазу. Шта можете да очекујете?

Припремамо веб страницу на српском језику за лакше наручивање и контролу испоруке вашег пакета. Радимо на формулацији нових нових рецепата и понегде, мењамо старе. Смишљамо нови изглед сапуна и паковања. Попуњавамо 'арсенал' сировина и набављамо нова уља и бутере, још невиђене на српском тржишту.
Ово не значи да ће активности на блогу замрети. Напротив, трудићу се да и даље објављујем занимљиве едукативне чланке. Уједно, овим путем желим да упутим свимам вама позив да, уколико постоји нешто што желите да сазнате о сапунима и природној козметици уопште, пишете на нашу имејл адресу  (адресу можете видети горе десно).

Имала сам идеју да поставим и неколико 'уради сам' рецепата за природне препарате које можете и сами код куће направити, али не знам да ли има довоњно интересената за то. Ако сте ту, јавите се! Поставите неки коментар испод овог поста о томе шта бисте желели да видите.

1 коментар

  1. Hej, videla sam tvoj blog na ani ;) Moram reci da je jako lepo uredjeno, jednostavno, ali sve pohvale! :) Poseti moj ako hoces... :)
    Samo da znas, pratim tvoj blog, ocekujem jos puno divnih postova ;)
    yecilii.blogspot.com

    ОдговориИзбриши