Хидрантна крема за тело

Хидрантна крема за тело

После прве туре крема које су плануле летос, можемо да кажемо да је потражња превазишла сва наша очекивања. Због многобројних захтева, одлучиле смо да уврстимо ову крему у нашу сталну понуду. Ова крема намењена је за негу свих типова коже, сачињена је од ши бутера, уља слатког бадема, кокосовог уља, витамина Е и биљног емулзивног воска. Пакована је у пластичну кутију бисерно розе боје (као на фотографији). Молимо вас, рециклирајте!
С обзиром да ова крема не садржи вештачке конзервансе, неопходно је чувати је у фрижидеру. Рок трајања је 4-5 недеља. Креме правимо искључиво по поруџбини, јер желимо да будете уверени да ћете добити свеж производ.


Доступно у следећим мирисним варијантама:

- вишња-бадем (слаже се уз сапун Amaretto)
- манго
- жвака (слаже се уз сапун Воћна радост)
- кокос-папаја
- ананас
- лимун-лимета (слаже се уз сапун Лимунада)
- без мириса

Напомена: искључиво за спољну употребу; избегавајте контакт са очима, уколико дође до контакта са олима, исперите око млаком водом и потражите савет стручног лица.

ова крема је вегански производ

Састав: кокосово уље (Cocos nucifera), хладно цеђено уље слатког бадема (Prunus amygdalus dulcis), ши бутер (Butyrospermum parkii), витамин Е, мирисно уље, биљни емулзивни восак, дестилована вода.

Тежина: 200 гр

Нема коментара