Анкета

Драге моје читатељке и читаоци,
Одавно већ имам намеру да направим једну анкету на тему наше свеопште информисаности о природној козметици и нашим потрошачким навикама. Знате да нисам психолог, мада сам уверена да метаква  диплома сама по себи не би квалификовала за разложно размишљање и лично интересовање. Сви ви што пратите СенМи блог и моје мајсторисање, верујем, спаја једна заједничка особина, а то је интерес да сазнамо што више о употреби, справљању и добробитима природне козметике. У том духу. креирала сам анкету ''Шта знамо о природној козметици?''.

Важно је да напоменем како је ова анкета у потпуности анонимна и непрофитног је карактера. Молила бих све вас који пратите СенМи блог, да попуните ову анкету. За укупно 21 питање, требаће вам у просеку око 10 минута. Није досадано, обећавам!
Испитивање ће трајати од 3. јануара до 1. марта 2012. године.

Ову анкету могу попунити сви људи који са српског или хрватског говорног подручја који користе латинично писмо. Напомињем да анкета није везана директно за СенМи производе и да је могу попунити сви, без обзира да ли су користили моје сапуне или не (и кад асмовећ код тога, без обзира чије козметичке производе уопште користе).

Након истека овог временског периода, објавићу све податке јавно да можемо сви заједно да видимо резултате и продискутујемо.

Молим вас да проследите линк ка анкети вашим пријатељима, познаницима и свима којима желите (мушко, женско, старо, младо). Линк ка анкети, наћићете ОВДЕ. Или кликните на доњу сличицу за диреектно преусмерење.



Анкета


Хвала свима унапред!

Нема коментара